Simptomat fizike.

Nëse ti nuk mund ta ndalosh lindjen e parakoshme, bebi lind parakohe.

Vihet re irritim, ndryshime humori, kriza të qarash, melankoli. .

Java e 2 – Simptomat ne Javen e Dyte te Shtatzanise.

1.

Të përzierat gjatë shtatzanisë, janë një nga simptomat që femrat përjetojnë më së shumti gjatë shtatzanisë. Mund të ndjeni lodhje të madhe dhe ju vjen shumë gjumë, vecanërisht mëngjeseve. .

.

Shenja të tjera mund të jenë edhe ndjeshmëria ndaj aromave, të përziera, vështirësi në tretje etj. . .

. Mund të ndjeni lodhje të madhe dhe ju vjen shumë gjumë, vecanërisht mëngjeseve.

dhe keshtu ju mund te llogarisni diten e par te sakt te fillimit te shtatzanis.

.

Shumë femra provojnë ndjeshmëri madhe në zonën e gjoksit. tubat fallopiane që shkojnë në mitër.

Një nga shenjat e shtatzanise para ciklit me te dukshmet ëshët kur nuk ju vijnë periodat, pra menstruacionet. Mund ndjeni lodhje madhe dhe ju vjen shumë gjumë, vecanërisht mëngjeseve.

.

. Shumë femra provojnë ndjeshmëri madhe në zonën e gjoksit. .

Një mënyrë për të zbuluar nëse keni ndonjë problem te cikli juaj menstrual është të gjurmoni menstruacionet. . . . Gjinj te enjtura, ndjeshem Njera nga shenjat e para te hershme te shtatzanise jane gjinj sensitive, dhimbshem (ne prekje) qe shkaktohet nga rritja e niveleve te hormoneve. .

Këto.

Shkruaj kur fillojnë dhe mbarojnë. Sigurohuni që të mos e mbingarkoni veten, në këtë kohë delikate për ju.

.

.

Apr 6, 2009 · class=" fc-falcon">Kryej testin shtepiak per shtatzani per te zbuluar më sigurte! Shenjat e Para Te Shtatzanise janë: Gjinj te ënjtura, ndjeshëm.

Një nga shenjat e shtatzanise para ciklit me te dukshmet ëshët kur nuk ju vijnë periodat, pra menstruacionet.

Në javën e parë të shtatzanisë, mos harroni në këtë fazë të hershme, simptomat që po përjetoni janë ato tipike të periodave, sepse nuk jeni në të vërtetë shtatzënë.